Healing kan understøtte din udviklingsproces - Find indre ro
 

Healing

 Få renset og afbalanceret din krop og dine energier

Få overskud til din udviklingsproces som menneske

Understøt din personlige og åndelige udvikling

Find indre ro

 

Healing kan understøtte din udviklingsproces


Vi har alle oplevet stort og småt, som har sat præg på os. Gennem livet har vores psyke og vores krop hjulpet os til at overleve. Det var hensigtsmæssigt mens vi var børn.

Som tiden går, kommer vi måske i kontakt med områder i os, som er uhensigtsmæssige i forhold til hvordan vi gerne vil have det. Det kan vi enten mærke som psykiske eller som fysiske blokeringer. Healing kan understøtte en udviklingsproces hen imod et liv som et mere frit menneske.

 

Jeg er din kanal for healingsenergien


Efter vi har sagt goddag, vil du komme op på min briks, hvor du bringes til at slappe af. Du ligger med tæppe på, i tavshed og med lukkede øjne, mens du lytter til rolig musik.

Jeg åbner mig som kanal for healingsenergi, og stiller ind på lige netop dig og det du har brug for. Først forbinder og afbalancerer jeg din højre og venstre side af kroppen. Derefter leder min intuition mig til at lægge hænderne lige der, hvor du har brug for at energien skal arbejde.

Undervejs får jeg inspiration til hvad der kunne være vigtigt for dig at være opmærksom på. Det taler vi så om, når healingen er færdig.

 

Tidsbestilling

Jeg har ikke en fast telefontid pga. skiftende arbejdstider. Ring derfor til min mobiltelefon: 25 21 54 41 og indtal dit navn og telefonnummer.  Jeg vil da hurtigst muligt kontakte dig for nærmere aftale. Du kan også sende mig en e-mail på berit@kropogsind.dk eller benytte min kontaktformular.

 

 


Berit Rosenkrands Andersen
Samtaleterapi og energiarbejde
for krop, sind og sjæl
4100 Ringsted
Telefon: 25 21 54 41
berit@kropogsind.dk

 

Healing - Samtaleterapi - Energiarbejde - Personlig og åndelig udvikling

 

Forside - Healing
 
Terapi - Healing - Find indre ro

Min baggrund - Terapi, healing og samtale
 
Kontakt